Όλα τα ρολά είναι κατάλληλα για καταστήματα, γκαράζ και αποθηκευτικούς χώρους. Κατασκευάζονται στην Ελλάδα από λαμαρίνα η οποία έπειτα από ειδική επεξεργασία βάφεται με ηλεκτροστατική βαφή. Μπορούν να λειτουργήσουν χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα.

 

Κατασκευάζονται από ατσαλολαμαρίνα γαλβανιζέ σε διαστάσεις προφίλ 118mm και πάχος από 0,8-1,25mm. Στις άκρες τοποθετείται πλαστικό τελείωμα που μειώνει το θόρυβο και την τριβή.

Κατασκευάζονται από ατσαλολαμαρίνα γαλβανιζέ με διάτρηση 3χιλ., σε διαστάσεις προφίλ 118mm και πάχος από 0,8-1,0mm. Στις άκρες τοποθετείται πλαστικό τελείωμα που μειώνει το θόρυβο και την τριβή. Είναι η καλύτερη και ασφαλέστερη προβολή προϊόντων ενός καταστήματος. Η διάτρηση βοηθά στον αερισμό και τον φωτισμό  του χώρου σας.

Κατασκευάζονται από ατσαλολαμαρίνα γαλβανιζέ σε συνδυασμό με ρολό διχτυωτό ΜΕΣΑΙΟ μάτι (για περισσότερη ασφάλεια), κατασκευασμένο από γαλβανιζέ σίδερο Φ8, με ηλεκτροστατική βαφή. Στις άκρες τοποθετείται πλαστικό τελείωμα που μειώνει το θόρυβο και την τριβή. Στο κάτω μέρος του ρολού προσαρμόζεται λάστιχο για περισσότερη στεγανότητα. Το ρολό περιέχει απλό και εύκολο σύστημα χειροκίνησης για λειτουργία σε διακοπή ρεύματος.

Κατασκευάζεται από ατσαλολαμαρίνα γαλβανιζέ σε διαστάσεις προφίλ 80cm και πάχος από 0,8-1,0mm. Στις άκρες τοποθετείται πλαστικό τελείωμα που μειώνει το θόρυβο και την τριβή. Στο τελευταίο προφίλ προσαρμόζεται στεγανωτικό λάστιχο από PVC.

Κατασκευάζονται από ατσαλολαμαρίνα γαλβανιζέ με διάτρηση 3χιλ., σε διαστάσεις προφίλ 118mm και πάχος από 0,8-1,0mm. Στις άκρες τοποθετείται πλαστικό τελείωμα που μειώνει το θόρυβο και την τριβή. Στο τελευταίο προφίλ προσαρμόζεται στεγανωτικό λάστιχο από PVC.

Ρολά ανοιχτού τύπου κατάλληλα για καταστήματα που απαιτούν εύκολη προβολή προϊόντων. Χαρακτηρίζονται από άψογη αισθητική εμφάνιση, τέλεια κατασκευή και εφαρμογή. Μπορούν να λειτουργήσουν χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα. Τα ρολά διχτυωτού τύπου είναι από γαλβανιζέ σίδερο Φ8 τα οποία ενώνονται μεταξύ τους με γαλβανιζέ συνδέσμους λαμαρίνας πάχους 1,5mm. Στο τελευταίο προφίλ προσαρμόζεται στεγανωτικό λάστιχο από PVC
Διατίθενται σε 4 τύπους:

1. Μεγάλο μάτι
2. Μεσαίο μάτι
3. Μικρό μάτι
4. Κύκλος

     

Ρολά κλειστού τύπου κατάλληλα για καταστήματα, γκαράζ και αποθηκευτικούς χώρους τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν είτε χειροκίνητα είτε ηλεκτροκίνητα. Ρολό με μόνωση πολυουρεθάνης τύπου πάνελ με λαμαρίνα πάχους από 0,4mm -0,7mm. Στο τελευταίο προφίλ προσαρμόζεται ειδικό λάστιχο στο σημείο επαφής με το έδαφος για καλύτερη στεγανοποίηση.

 

Κατασκευάζονται από προφίλ αλουμινίου διπλού τοιχώματος πάχους από 0,4mm -0,6mm και συνολικό πάχος 100mm και μόνωση πολυουρεθάνης σε RAL χρώματα. Τα φύλλα του ρολού ενώνονται μεταξύ τους συρταρωτά και καταλήγουν σε τελειώματα από πολυαιθυλένιο. Στο τελευταίο προφίλ προσαρμόζεται ειδικό λάστιχο στο σημείο επαφής με το έδαφος για καλύτερη στεγανοποίηση.

Ρολό πολυκαρμπονικό άθραυστο το οποίο δεν κιτρινίζει, δεν σπάει με ειδικές εγκοπές θηλύκωσης και ειδικό προφίλ αλουμινίου συρτάρωσης των τζαμιών. Μέγιστη ασφάλεια με την καλύτερη ορατότητα. Ιδανικό για εμπορικά κέντρα – αεροδρόμια κτλ. Διατίθενται αντί με διάφανο πολυκαρμπονικό και με προφίλ αλουμινίου ίσιο ή κλειστό εξαιρετικής αντοχής.