Οι επιλογές που κάνουμε στο σπίτι θα πρέπει να κάνουν την ζωή μας ομορφότερη, ασφαλέστερη και με περισσότερο άνεση. Αυτό ισχύει τόσο για την εξώπορτα του σπιτιού μας όσο για την είσοδο και την πόρτα του γκαράζ. Γι αυτό τον λόγο η επιλογή μίας γκαραζόπορτας NOVOFERM ή MARAΝTEC είναι η ιδανικότερη. Είναι συστήματα ασφαλείας Γερμανικής ή ιταλικής προελεύσεως. Όλες οι γκαραζόπορτες και οι μηχανισμοί κατασκευάζονται σύμφωνα με το αυστηρό σύστημα διαχείρισης ποιότητας DIN ISO 9001.

Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες είναι εξοπλισμένες εργοστασιακά με διπλή αντισκωριακή προστασία με γαλβανιζέ πλαίσια φύλλου πόρτας, κάσα μπλοκ, μοχλοί επαναφοράς και ελάσματα και βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή σε φούρνο. Η πόρτα διαθέτει μηχανισμό κίνησης για αυτόματη προστασία σε περίπτωση αναγνώρισης εμποδίου , αυτόματο φωτισμό για εξοικονόμηση ενέργειας στο γκαράζ. Ευκίνητα και αθόρυβα ράουλα, προστασία αντιμπλοκαρίσματος και στάνταρ σύστημα γρήγορου ξεκλειδώματος σε περίπτωση ανάγκης.

Πίσω από μια γκαραζόπορτα σπαστή δεν είναι μόνο το αυτοκίνητο, αλλά και η εμπειρία δεκαετιών και οι δυνατότητες που προσφέρει μία ηγέτιδα επώνυμη ευρωπαϊκή δύναμη στο τομέα των συστημάτων θυρών. Όλες οι γκαραζόπορτες και οι μηχανισμοί κίνησης ελέγχονται μεμονωμένα με 10 χρόνια εγγύηση σε όλες τις ατσάλινες σπαστές γκαραζόπορτες καθώς και 5 χρόνια εγγύηση για τον μηχανισμό τους. Οι σπαστές γκαραζόπορτες κατασκευάζονται σε διπλού τοιχώματος κατασκευή με συμπιεσμένο αφρό πολυουρεθάνης. Ιδιαίτερα πλατιά λάστιχα στεγανοποίησης τόσο στο πλευρικό σκελετό όσο και στο κάτω μέρος στης γκαραζόπορτας.

Διατίθενται σε διάφορα σχέδια :

• Οριζόντιο ραμποτέ

• Κομψή ταμπλαδωτή εμφάνιση

• Μοντέρνο μεγάλο ραμποτέ

• Με ενσωματωμένο πορτάκι πεζών

• Απομίμηση ξύλου σε εμφάνιση δρυός