Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία Derekis Doors, με έδρα την Κόρινθο, βρίσκεται στον χώρο της ασφάλειας τα τελευταία 25 χρόνια. Εργάζεται και ανανεώνεται πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς και του καταναλωτή με συνέπεια και υπευθυνότητα. Ειδικεύεται στην εισαγωγή, εμπορία και εγκατάσταση αυτόματων πορτών, ρολών και μπαρών ασφαλείας, μηχανισμών και αυτοματισμών πορτών, σχετικών συστημάτων και αξεσουάρ, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών και εφαρμογών για το σπίτι, τους επαγγελματικούς, βιομηχανικούς ακόμη και χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης παρέχοντας πλήρη ασφάλεια και προδιαγραφές υψηλής ποιότητας κατασκευής.  

Η εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα μας μετρά σχεδόν 3 δεκαετίες, μέσα στις οποίες έχουμε καταφέρει να διακριθούμε και να καθιερωθούμε στην ευρύτερη περιοχή μας, ως μία από τις πλέον εξειδικευμένες και αξιόπιστες εταιρείες του κλάδου μας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας μία ευρεία γκάμα πρωτοποριακών προϊόντων που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες και διαφοροποιημένες ανάγκες του ιδιώτη και επαγγελματία καθώς και να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες (μελέτη του χώρου, εγκατάσταση, service, και συμβουλευτική υποστήριξη σε όλα τα στάδια) με απόλυτη αξιοπιστία, ταχύτητα αλλά και φιλική προσέγγιση!

Η εταιρεία μας διαθέτει σταθερές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους και πλέον καταξιωμένους κατασκευαστικούς οίκους του χώρου, εξασφαλίζοντας στους πελάτες μας λύσεις και εφαρμογές υψηλών προδιαγραφών και πιστοποιημένης ποιότητας, που συνδυάζουν πολλαπλά πλεονεκτήματα.

Υψηλή Αισθητική

Ανθεκτικότητα και μακρόχρονη λειτουργία

Λειτουργικότητα & Ασφάλεια

Υψηλές προδιαγραφές υλικών και κατασκευής

Η εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια

Έχει εγκαταστήσει περισσότερες από 2500 πόρτες υψηλής ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου

Έχει αναλάβει περισσότερα από 150 μεγάλης κλίμακας έργα βιομηχανικών εφαρμογών

Έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από 5000 πελάτες

Έχει διεκπεραίωσει με επιτυχία εγκαταστάσεις κεντρικής πύλης, πορτών & ρολλών βιομηχανικού τύπου στην Κόρινθο.

Καλέστε μας σήμερα